Випуск 2015 РОКУ

2015-07-01

Випуск 2015 РОКУ

Традиційно в кінці червня в професійно-технічних навчальних закладах відбуваються випускні вечори та лінійки з нагоди вручення дипломів та атестатів .

І ось 30 червня 2015 року такий захід відбувся в Товстенському професійному сільськогосподарськрому ліцеї.Випускниками стали 67 учнів, серед них - 29 водіїв автотранспортних засобів та трактористів - машиністів с/г виробництва; 20 кухарів - кондиторів; 18 контролерів-касирів, операторів комп'ютерного набору.

Урочиста лінійка відбулася в актовій залі ліцею. Привітати випускників прийшли батьки, викладачі, майстри в/н, священник - отець Ігор, представники влади. Усі присутні побажали учням бути справжніми патріотами України. Наша держава переживає нелегкі часи : іде війна і гинуть люди. Тому урочиста лінійка почалася з хвилини мовчання за загиблими воїнами.

Але життя триває і наші випускники вступають в доросле життя. Боже благословення на жиитя в ім'я України отримали учні від отця Ігоря. Директор ліцею Лізак Климентій Франкович згадав ліцейне життя на кожному курсі наших вупускників і побажав не забувати свій навчальний заклад та бути гідними громадянами своєї Батьківщини.

Від імені педагогічного колективу навчального закладу виступив також класний керівник 34 групи Постернак Оксана Миронівна, яка побажала добра і щастя учням.

Також були відзначені найбільш активні випускники, які проявили себе в навчанні, в спорті, в художній самодіяльності, були активними учасниками учнівського самоврядування. Серед них Бублієнко Влад, Пушкар Дмитро, Шляпінська Христина та інші.

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi